I slipped inbetween two wor(l)ds
I slipeed inbetween

I slipped inbetween two wor(l)ds er en forestilling som spinner rundt tema kjønnsuttrykk og det å være inbetween kjønn og kategorier. Kan det som er inbetween åpne opp for noe nytt? Kan det skape undring? Vil det gi større frihet til å være det man vil være?

Prosjektansvarlig: Maja Roel

Idè og konseptutvikling: Maja Roel og Lowri Rees

Regi bevegelsesmateriale: Maja Roel

Video: Lowri Rees

Utøvere: Erlend Hammer Hanssen, Marianne Kjærsund, Håvard Kalseth og Maja Roel

Musikk: Tobias Liland

Scenografi: Ranveig Hägg Berge

Kostyme: Håvard Kalseth

Teknisk ansvarlig: Bjarne Iestra

Dramaturgisk innspiller: Guro Anna Wyller Odden

 

Maja Roel har gjennom scenekunstskolen i Amsterdam, Skolen for Samtidsdans og Teatervitenskap både en utøvende og teoretisk bakgrunn innenfor scenekunstfeltet. Som dansekunstner og performer har Maja Roel det siste året vært med å skape forestillinger som Dødsreiser.no. på en buss under Landing06, og performansen Equalitas, et bestillingsverk fra Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) som Maja Roel turnerte med i Norge våren 2007.

 

Lowri Rees har dokumentarfilmutdannelse fra Høgskolen i Lillehammer og teaterutdannelse fra Italia. Hun vant Terje Vigen-prisen ved Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2007 for filmen Grenseland, og juryens spesialpris for filmen Anthony og Josephine i Norge ved Minimalen kortfilmfestival i Trondheim samme år. Sistnevnte film vises på NRK juni 2008.

 

Erlend Hammer Hanssen er utdannet ved skolen for scenekunst i Amsterdam. Etter utdanningen har han jobbet frilans som skuespiller i Norge og Nederland. Han hadde regi på forestillingen "Modifications" som spilte ved Het Veem Theater i Amsterdam i oktober 2007, og skal i 2009 regissere sin andre forestilling, også denne i Amsterdam.

 

Marianne Kjærsund er utdannet ballettpedagog ved Høgskolen i Bodø, har studert ved Norges idrettshøgskole og ved Forstudium i Dans i Oslo. Etter utdanning har hun jobbet som pedagog ved Sunnhordland Folkehøgskole og som utøver i ulike scenekunstproduksjoner i Skandinavia. Deriblant med kompani Karen Foss Quiet Works(No), Mia Haugland Habib(No) og for koreograf Malin Sellen(Se).

 

Håvard Kalseth er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og Skolen for samtidsdans i Oslo. Han har jobbet som dragartist i mange år med regi, koreografi og kostyme i tillegg til å selv være aktør. Etter endt utdanning har han turnert sammen med Vegard Storm Pedersen i gruppen "Håvard&Vegard" med produksjonene " Wonderland" (2006) og "Winter wonderland" (2008). Tobias Liland: Ved siden av sin karriere som bassist i forskjellige rockeband, har Tobias holdt på med elektronisk musikk på gutterommet. Han har tidligere jobbet med Maja i Isadoraprosjektet "Helt Grønn", Rom For Dans.

Billetter

Reserver billetter i skjema under eller på tlf 95 18 01 92

Billettene må betales og hentes på Landingssenteret senest 30 minutter før det starter.

 

Reserver billett (pris pr billett kr 100,-)

 

Kart